Noba Nobatub F 10,00cmx10m 1 9580670

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het witte, permanent elastische kokerverband dient als onderlaag ter bescherming van de huid onder starre gipsverbanden van gips of kunststof. Door zijn enorme elasticiteit kan NOBATUB® de ligamenten en het spierstelsel na sportblessures ondersteunen. Het materiaal is ook geschikt voor zelfgemaakte speciale verbanden volgens Desault of Gilchrist. Ortheses die gemaakt zijn van polyester of glasvezel, kunnen met NOBATUB® worden gefixeerd. NOBATUB® is 10 m lang en wordt opgerold.

Gegevens
CNK2810588
FabrikantenBota
MerkenNoba
Breedte115 mm
Lengte190 mm
Diepte175 mm